Myyntisihteeri, Aitoa LKV / Aitoa välittämistä Oy

Kiinnostaako sinua assistentin työ lämminhenkisessä toimistossa kiinteistönvälitysalalla?

Aitoa LKV on paikallinen ja asiantunteva kiinteistönvälitystoimisto, jonka toimipiste sijaitsee Kotkansaarella. Haemme nyt tärkeää lisävahvistusta tiimiimme. Assistenttina vastaat mm. asiakirjojen tilaamisesta sekä tietojen käsittelystä, vuokrakohteiden hoidosta ja avainten luovutuksesta sekä vastaanotosta. Kohtaat toimistolle saapuvat asiakkaat hymyssä suin ja pidät langat kädessä arjen rutiineissa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva. Et pelkää käyttää puhelinta ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot, eikä somekaan ole vieras maailma. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti virka-aikaan toimistollamme, jonka lisäksi sinulla on valmius tarvittaessa työskennellä asiakaslähtöisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimialueemme on Pyhtää-Kotka-Hamina.

Arvostamme sitä, että olet halukas kouluttautumaan ja oppimaan kiinteistönvälitysalasta ja alati muuttuvista vaatimuksista. Kanssamme kaikki on mahdollista. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Palkkaus

Sopimuksen mukaan

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Työaika

muu osa-aikatyö, 15-20 h/vk

Työn kesto

yli 12 kuukautta

Haku päättyy

18.09.2022 klo 18:00

Lähetä hakemus Anulle tai Millalle

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 18.09.2022 klo 18.00 mennessä.

Sähköpostin otsikkokenttään ”Assistentti”.