Meidän tarina

Kaikki alkoi puhelinsoitosta. Toinen meistä oli sitä ehtinyt mielessään valmistella, toiselle se tuli eräänä talvisena arki-iltana täysin yllätyksenä.

”Kauppisen Anu täällä moi”, alkoi puhelu ja jatkui: ” Olen ajatellut perustaa oman yrityksen, lähdetkö yhtiökumppaniksi?”.  Tuota, tämä tuli niin yllättäen, Milla ajatteli, lupasi nukkua yön yli ja palata asiaan seuraavana päivänä. Sinä yönä Anu nukkui, Milla ei. Oma yritys oli ollut kummankin haave jo pitkään ja nyt se olisi mahdollista toteuttaa, yhdessä. Mutta että yrittäjäksi, nyt keskellä pandemiaa? Onko meistä varmasti siihen? Ja mitä jos ja jos ja jos…

Mutta mitä jos nyt sanoo ei, niin kaduttaako vanhana kiikkustuolissa? Mitä jos nyt ei anna unelmalle mahdollisuutta, niin milloin sitten? Seuraavana päivänä Milla soitti Anulle: ”Milla tässä moi, lähden.”  Ja se oli sillä sovittu. Siitä alkoi oikea tunteiden vuoristorata. Vatsa oli täynnä perhosia, mieli täynnä riemua. Vihdoinkin! Ja hei, kyllä meitä myös ehkä vähän pelotti, ei sitä voi kieltää. Se kuulemma kuuluu asiaan, lohdutti moni.

Meillä kummallakin on takana vuosien kokemus kiinteistönvälitysalasta toisen palveluksessa. Nyt saisimme tehdä työstämme oman näköistä. Oli tullut aika sulkea vanhat ovet, jotta voisimme avata yhdessä uuden, Aitoa LKV:n oven. Tästä alkoi uusi aikakausi elämässämme. Se, jolla voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta, asiantuntevaa ja aitoa, meidän näköistämme kiinteistönvälitystä. Koska asiakkaamme ansaitsevat parasta.

Blogista