Palvelumme

ARVIOT

Mietitkö kotisi taikka muun kohteesi myyntiä tai vuokraamista? Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin kerromme, mikä mielestämme olisi oikea hintapyyntö ja millä työkaluilla lähtisimme tavoittelemaan parasta mahdollista hintaa.

Vai tarvitsetko pankkia, ositusta tai perukirjaa varten kirjallisen arvion kohteestasi? Meiltä saat niin suppeamman, kuin laajemmankin arvion käyttötarkoituksen mukaan.

MYYNTI

Ei ole niin pientä kohdetta, etteikö sen myynti olisi sen myyjälle iso asia. Monet tekevät elämänsä aikana vain muutamia asuntokauppoja, niin on tärkeää, että valitset avuksesi ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän, joka työskentelee asuntokaupan parissa päivittäin. Me huolehdimme kaikki käytännön järjestelyt tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta kaupantekoon asti, ja sinä voit keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

VUOKRAUS

Onko sinulla kohde, jonka haluaisit vuokrata, mutta oma aika tai taito ei riitä siihen? Me autamme mielellämme! Haastattelemme kaikki vuokralaisehdokkaat huolella ja tarkastamme luottotiedot. Laadimme vuokrasopimuksen ja ennen avainten luovuttamista varmistamme, että vuokralainen on toimittanut sovitut, vuokraukseen liittyvät asiakirjat, kuten vakuutustodistuksen.

OSTOTOIMEKSIANTO

Eikö unelmiesi kotia löydy tarjolla olevista kohteista? Ei hätää. Voimme tehdä kanssasi ostotoimeksiantosopimuksen, johon kirjataan tarkasti ne kriteerit, joka täyttävät sinulle tärkeät asiat. Tämän jälkeen aloitamme kodin etsimisen ja teemme mahdollisiin kohteisiin alkukartoituksen. Jos kohde vastaa tarpeitasi, käymme yhdessä tutustumassa siihen. Ostotoimeksiantosopimuksella voit löytää itsellesi uuden kodin, joka ei ehkä koskaan muuten olisi tullut markkinoille.

ERILLISET SOPIMUKSET

Oletko itse löytänyt kohteellesi ostajan tai vuokraajan, mutta sopimusasiat mietityttävät? Kauttamme voit tilata myös pelkän kauppakirjan tai vuokrasopimuksen. Kiinteistönkauppaa tehtäessä kauppa ei ole lainvoimainen, ennen kuin kaupanvahvistaja on sen vahvistanut. Tämäkin palvelu on saatavilla meiltä.

KAUTTAMME SAATAVAT LISÄPALVELUT

Kiinteistövälitysalakin digitalisoituu kovaa vauhtia. Aina ei enää mennä pankkiin tekemään perinteisiä asunto-osakekauppoja, vaan kaupat voidaan tehdä myös DIAS-kauppana, jolloin kaupan osapuolet voivat allekirjoittaa kauppakirjan vaikka omalla kotisohvalla. Tämä on erityisen hyvä tapa esim. silloin, kun kaupan osapuolet asuvat kaukana tai ovat muusta syystä estyneitä tulemaan kaupantekotilaisuuteen.

Olet varmasti kanssamme samaa mieltä, että myyntikohteestasi tulee saada paras mahdollinen hinta? Meillä on tarjota siihen erilaisia työkaluja, joista voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. Tyhjä myyntikohteemme on mahdollista stailata joko aivan oikeilla kalusteilla ja somisteilla tai digitaalisesti. Kalusteet auttavat ostajaa hahmottamaan tilan paremmin ja tuo myyntikuviin kodikkuutta.

Myyjänä saatat miettiä, kannattaako joku iso remontti (kuten uusi keittiö) tehdä ennen myyntiä, vai ei. Tästä voi olla kahta mieltä, sillä jos uusi keittiö ei miellytäkään ostajaa, on rahat menneet hukkaan. Tähän meillä on tarjota digiremontti, jossa sen uusimista kaipaavan keittiön kuvien lisäksi voidaan julkaista kuva, jossa keittiö on uusittu digitaalisesti. Tämä auttaa ostajaa hahmottamaan, minkä näköinen tila olisi remontoituna.

Välityspalkkioomme sisältyvien, ammattivalokuvaajan ottamien sisä- ja julkisivukuvien lisäksi myynti-ilmoitusta voidaan täydentää ilmakuvilla (drone), Matterport virtuaaliesittelyllä sekä videoilla. Dronella otetut kuvat näyttävät myös kohteen lähiseutua, Matterport-esittelyssä voit kulkea kohteen sisällä ja video puolestaan luo omanlaisensa lisäarvon myyntiin.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Askarruttaako sinua jokin muu kiinteistönvälitysalaan liittyvä kysymys, johon haluaisit saada apua? Tätä varten meillä on tarjota sinulle asiantuntijapalvelu.

ASIAKIRJAT

Tarvitsetko asunto-osakkeen yhtiöjärjestyksen tai vaikkapa kiinteistön lainhuutotodistuksen? Kauttamme saat myös nämä asiakirjat.

Blogista