TUTUSTU MINUUN

Milla Hannikainen

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, LVV, Yrittäjä

”Olet luotu tälle alalle”, sanoi eräs asiakkaani ja niin haluan myös itse uskoa. Kiinteistönvälitys ei ole minulle pelkkää työtä, vaan elämäntapa, joka on vienyt mukanaan. Olen aina pitänyt työskentelystä ihmisten kanssa ja kiinteistönvälittäjänä saan olla asiakkaiden elämässä hyvinkin tiiviisti hetken ajan, osan kanssa useammankin kerran.

Minulle on monesti sanottu, että olen luottamusta herättävä ja helposti lähestyttävä. Empaattinen puoleni yhdistyy kuitenkin saumattomasti menestyksen nälkääni, joka ajaa minut tekemään aina parhaani. Näistä ominaisuuksistani on ehdottomasti hyötyä, kun mietitään kohteiden myyntiä. Olen saanut palautetta siitä, että pidän asiakkaani tietoisina myynnin eri vaiheista, olen aktiivinen ja sisukas. Paras kiitos minulle onkin tyytyväinen asiakas!

Vapaa-ajalla rentoudun perheeni kanssa pelejä pelaten, sohvalla kirjaa lukien, kokeilemalla uusia ruokareseptejä ja liikkumalla luonnossa. Pidän sisustamisesta ja sitä olenkin yhdistänyt myös työhöni, tekemällä myyntikohteisiimme asuntostailauksia. Nautin siitä, että elämässäni ei ole kahta samanlaista päivää ja iloitsen siitä, että nyt yrittäjänä saan yhdessä yhtiökumppanini kanssa palvella teitä entistäkin paremmin.

Yhteystiedot

041 311 6020
milla.hannikainen@aitoalkv.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Täytä lomake ja paina ”LÄHETÄ”. Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.