Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Kotkan Köysiranta

Merimaiseman äärelle valmistuu 12 laadukasta huoneistoa

Kotkan Hirssaaren rantaan rakennettavat, tasokkaat huoneistot soveltuvat vaativampaankin makuun. Ennakkovaraajana pääset vaikuttamaan kotisi pohjaratkaisuun sekä valitsemaan sinua miellyttävät kiintokalusteet ja pintamateriaalit lukuisista eri vaihtoehdoista.

Asuntojen näyttävä huonekorkeus tekee tilasta ylellisen ja isojen, merenpuoleisten ikkunoiden ansiosta rannan tunnelma on lähes käsin kosketeltavissa. Meri saaristoineen on täällä aivan edessäsi ja saat nauttia näkymästä hulppealla, koko huoneiston levyisellä, lasitetulla parvekkeella.

Pohjaratkaisut ja materiaalit

Huoneistoja on kahden kokoisia. Voit valita joko 112 m² asunnon kahdella tai kolmella makuuhuoneella tai 83 m² kahdella makuuhuoneella. Jälkimmäiseen on mahdollisuus yläkerran asuntojen osalta rakentaa parvi. Parven korkeus 1,6 m – 2,0 m.

Olohuone ja näyttävä keittiö yhdistyvät ja luovat ison, avaran tilan, jossa voit nauttia arjesta väljemmin. Pohjaratkaisuista voit valita sen mukaan, haluatko hotellimaista ylellisyyttä esim. oman Spa-tilan muodossa vai kenties jaettuja tiloja tehdä töitä kotoa käsin.

Huoneistoihin tulee Noblessan keittiö, jonka keraamiset tasot, sekä tasokas varustelu takaavat pitkäikäisen ja laadukkaan kokonaisuuden. Kotkan Sisustustalo, missä kaikki värit ja materiaalit ovat nähtävissä, palvelee materiaalivalinnoissa. Sinun kannattaakin varata oma suunnitteluaika, niin saat parhaan käsityksen tulevasta kodistasi.

Katso video:

Havainnekuvia kohteista:

Taloyhtiö ja asuntojen varustelu

Asunto Oy Kotkan Köysiranta valmistuu osoitteeseen, Köysikuja 4, 48310 Kotka. Taloyhtiöön kuuluu 12 huoneistoa, jotka on jaettu kolmeen erilliseen, 2-tasoiseen asuinrakennukseen. Lämmitysmuotona on maalämpö. Ekologisuus ja energiatehokkuus on otettu suunnitteluvaiheessa huomioon kaikissa valinnoissa.

Kussakin asuinrakennuksessa on neljä näyttävää kotia. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasiterassin lisäksi oma pieni piha-alue.

Jokaisen asunnon varaajalla on oikeus varata myös erillisenä osakkeena oleva autokatospaikka, jossa on valmiudet sähköauton latausasemalle. Säilytystilat on huomioitu niin, että jokaiselle huoneistolle kuuluu lämmin varastotila autokatosten luona, sekä asuntojen yhteyteen rakennettavat kylmät varastotilat.

Merikaupunki Kotka

Kotka on tunnettu palkituista puistoistaan ja keskustan palvelut sijaitsevatkin Hirssaaresta vain muutaman minuutin automatkan päässä Kotkansaarella. Sapokan pienvenesatamaan voit kätevästi poiketa viereisestä Hirssaaren pienvenesatamasta tai vaihtoehtoisesti jatkaa helposti matkaa veneillen läpi Ruotsinsalmen pidemmälle historialliseen saaristoon.

Hirssaari tunnetaan arvostettuna asuinalueena, jossa oli Asuntomessut vuonna 2002. Alueelta löytyy lähikauppa Sale, päiväkoti Kotilo ja lähiliikuntapaikka Teemu Pukki-Areena. Hirssaaressa saat nauttia luonnosta metsän ja meren muodossa.

Kiinteistönvälitys ja asuntojen markkinointi

Asunto Oy Kotkan Köysirannan markkinoinnista ja välityksestä vastaa paikallinen kiinteistönvälitystoimisto. Aitoa LKV on ketjuun kuulumaton, paikallinen yksityisyritys, jossa yrittäjinä ovat pitkän linjan Kiinteistönvälittäjät. Aitoa LKV toteuttaa elämäsi parhaat asuntokaupat luotettavasti, aidosti intohimoisella otteella ja työnpalolla.
Aitoa LKV elää mukana asiakkaidensa asuntounelmissa ja heidän sloganinsa onkin ”Asuntounelmissa aidosti mukana”, sitä rehellistä tunnetta, mitä koetaan yhdessä, kun tehdään työtä isojen asioiden äärellä kuvastaen.

Rakennusliike

Asunto Oy Kotkan Köysiranta nousee paikalleen Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n toimesta. Yritys rakentaa ja saneeraa ammattitaidolla sekä vuosikymmenten kokemuksella. Referenssejä löytyy teollisuuden rakennuksista liikekiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin sekä asuintaloja rivitaloista kerrostaloihin. Osaava, paikallinen henkilökunta ja asiakkaiden toiveet huomioiva tapa toimia ovat heidän toimintansa kulmakiviä.

Tervetuloa toteuttamaan elämäsi parhaat asuntokaupat, jossa meri, ranta, paikallisuus, ekologisuus, ylellisyys ja huippuunsa hiottu laatu saavat aivan uuden käsityksen.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Anu Kauppinen
Kiinteistönvälittäjä LKV

045 131 6442
anu.kauppinen@aitoalkv.fi

Milla Hannikainen
Kiinteistönvälittäjä LKV

041 311 6020
milla.hannikainen@aitoalkv.fi

Oman asuntosi myynnissä Sinua palvelee koko Aitoa LKV tiimi. Olethan yhteydessä varataksesi ajan arviokäynnille.