”Koko myynti ruljanssi hoitui ihanan vaivattomasti ja helposti vaikka kaikki jouduttiin hoitamaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä koska itse asun tällä hetkellä Tanskassa. Missään vaiheessa ei tullut epäilyksiä siitä etteikö asunnon myyntiä hoidettaisi ammattimaisen tarkasti ja asiakasta ajatellen. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Vahva suositus!”

-Susanna Pailomaa

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu

”Kauppojen teko sujui kaikin puolin hyvin ja olemme tyytyväisiä eritoten tavoitettavuuteen, aina kun heräsi jotain kysyttävää saimme vastauksen nopeasti. Palvelu oli muutenkin ystävällistä sekä asiantuntevaa.”

-OJ

Ostaja

”Ostotarjouksen tekeminen haastavaa, koska järjestelmä. Moninaiset kiinteistövälityksen koukerot hyvin hallussa ja kärsivällisesti selvitetty ja selitetty asiakkaalle. Hyvää palvelua ja välittämistä.”

Ostaja

”Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Kaupat saatiin nopeasti aikaan.”

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu

”Palvelu oli ystävällistä ja meitä pidettiin hyvin ajan tasalla myynnin aikana. Positiivista oli myös, että asuntomme myytiin korkeammalla hinnalla, kuin mitä myyntihinta oli.”

Palvelu oli ystävällistä ja meitä pidettiin hyvin ajan tasalla

”Palvelu oli juuri niin ystävällistä ja lämmintä kuin mainoskuvasta mielikuva välittyi. Myynti meni sujuvasti ja meidät pidettiin jatkuvasti hyvin ajantasalla kaikesta. On ollut ilo suositella muillekin asioimista Aitoa LKV:n kanssa.”

Palvelu oli juuri niin ystävällistä ja lämmintä kuin mainoskuvasta mielikuva välittyi

”Ammattimaisesti ja ripeästi hoidettu toimeksianto. Välittäjän paneutuminen myyntiin ja myyjien huomioiminen oli erinomaista.”

Ammattimaisesti ja ripeästi hoidettu toimeksianto