Asuntounelmissa aidosti mukana

Sananlaskun mukaan ”aika lentää”. Näin jälkikäteen kulunutta vuottamme voisi kai kuvailla siten, että meillä on todellakin lennetty, upeasti äänivalleja rikkoen, määränpää selkeästi tiedostaen. Elämä on matka ja kun kaksi kiinteistönvälittäjää päätti lähteä yhteiselle yrittäjyyden matkalle, vain taivas oli rajana.

Matkalaukkuun pakattiin mukaan mm. äärettömän paljon innostuneisuutta (se vei laukusta suurimman tilan), monia hyviä ideoita (no ainakin silloin ne tuntuivat siltä, osa karsiutui ehkä myöhemmin…), runsaasti oppimaamme ammattitaitoa ja kyllä, ihan hippunen myös sitä tervettä maalaisjärkeä, kaiken varalle jos sellaista sattuisi tarvitsemaan. Laukku kiinni ja kohti asuntounelmia! Lähtöselvitys oli alkanut.

Tiedättekö sen tunteen, kun saapuu perille lomakohteeseen ja on vain pakko ihailla ympäristöä. Perhoset täyttävät vatsanpohjan, kun miettii edessä olevaa seikkailua. Jo hetken tyhjillään ollut liiketila muuttui meidän näköiseksemme toimistoksi ja työmme tukikohdaksi. Toimistolta käsin on ollut hyvä reissata ympäri Kymenlaaksoa. Niin, jostain se maailmanvalloitus on aloitettava ja meidän mielestämme oma rakas kotiseutumme oli siihen täydellinen vaihtoehto.

Asiakkaamme, iso kiitos teille luottamuksesta. Piditte meidät heti alusta alkaen niin kiireisenä, ettemme syksyllä pärjänneet enää kaksin, vaan oli aika etsiä joukkoomme lisää matkakumppaneita. Emme usko suomalaiseen sanontaan ”pidot paranee kun väki vähenee”, vaan totesimme tarvitsevamme apua. Laadimme ilmoituksen, jossa haettiin toimistollemme assistenttia. Aitoa LKV selkeästi kiinnosti työnantajana, sillä saimme useita hakemuksia. Perustimme yrityksen, kun korona jylläsi. 23 päivää ovien avaamisesta maailmantilanne järkkyi taas ikävällä tavalla. Ja syksyllä, kun uutisoitiin taloustilanteen heikkenemisestä, palkkasimme meille kaksi matkakumppania yhden sijaan. Miksi? Koska hyviä tyyppejä ei kasva puissa ja me halusimme meille mukaan juuri heitä. Eikös matka olekin paljon kivempaa jakaa hyvässä porukassa? Natalie otti vetovastuun toimistotöistä ja vuokrauksista, Marja puolestaan myy- ja stailaa asuntoja.

Pian Aitoa LKV juhlii 1-vuotis synttäreitään. Meidän matkamme on ehkä vasta alussa, mutta mielemme on avoinna jokaiselle seikkailulle, jonka kukin kohde tuo mukanaan. Asuntomarkkinat ovat toki tasoittuneet siitä, mitä ne ovat olleet viimeiset pari vuotta, mutta kyllä kauppa käy edelleen mukavasti. Koteja nimittäin tarvitaan aina ja työstään innostunut välittäjä on tärkeä osa asunnon myyntiä. Onko sinun kotisi osa seuraavaa seikkailua?

Tervetuloa kanssamme mukaan matkalle asuntounelmiin!