Asuntounelmissa aidosti mukana

Uusia myyntikohteita on työnalla kattava määrä ja tulevan viikon aikana asiakirjojen hankinta ja selvitystyö vie oman aikansa.
 
Toimeksiantajat valmistelevat kotinsa kuvauskuntoon ja osassa kohteissa stailaaja käy antamassa viimeisen silauksensa, sekä on kuvaajan tukena. Huoneistojen kuvauksiin erikoistunut, ammattitason valokuvaaja tekee taikojaan ja toimittaa valmiit kohdekuvat välittäjälle.
 
Välittäjä valmistelee myynti-ilmoituksen, sekä asiakkaalle kohteesta annettavan virallisen myyntiesitteen. Huoliteltu ja harkittu markkinointi, jossa asunnon parhaan puolet on tuotu esiin on tärkeä osa myyntikokonaisuutta.
 
Aitoa LKV on Kotkalainen, yksityisyritys. Emme kuulu ketjuun tai ole pankkisidonnainen. Teemme työtämme innostuneella otteella ja paneudumme työhön Aidolla välittämisen taidolla.
 
Meiltä saat ehkä elämäsi tärkeimmälle kodinvaihdolle välittäjän, joka kulkee kanssasi koko myyntiprosessin ja on aidosti asuntounelmissa mukana. Välitystyö on meille enemmän kuin pelkkä työ, se on luottamustehtävä, jota teemme käsi sydämellä.
 
Mukavaa syksyistä viikonloppua! Nähdään pian esittelyissä tai arviokäynnillä.